[b] NAZIV POSTA JE UJEDNO I LINK BLOGA SA KOJEG JE UZET[/b]
11.01.2008.

otpisani

Rekoh nedavno, treba prestati pisati o stvarnim problemima, prestati ukazivati na ruzne stvari. Treba stati s tim, razmisljati o vedrijim stvarima, prepricavati viceve i baviti se igrom rijeci. Obrisati sav srklet s bloga i okaniti se corava posla. Cim pocnes pisati istinu, uvijek ce naletiti neko spreman da te potopi. Jebiga (sastavljeno).

Ako vec moram kritikovati, onda mi je bolje da se drzim nekih sirokih kritika drustva kao cjeline, bez pokazivanja prstom, ono kao kriviti neku prirodu i mentalitet, apstraktna poimanja, tako te niko nece mrziti, nece danas sutra sjetiti se da si ti onaj koji je bio protiv njega, pa neces nestati u prevodu, kad te budu po konkursima trazili.

Ali ne moze. Kako bolan sutiti, kad toliko toga nije uredu? Pa ne moze normalan covjek biti gnjida, ne moze hibernirati u iscekivanju boljih dana. A opet, s druge strane, sto bi Balasevic rekao, "nisam hteo da se mesam, ispascu, ko velim, smesan, smesnih imamo  vise neg' sto treba ".

Treba se drzati skole i zdravlja, onda naci dobar posao, dic hipotekarni kredit, kupit stan, ozenit se, napravit dvoje djece, cekat penziju, dobit penziju i umrijet. Al' ne ide. Jebo covjeka koji je citav zivot golub. Samo se hrani i leti za drugim. Jebo golubove. Pa jel? I kako ostati miran, kad oni dolaze.. kurvini sinovi.

Revolucija uma. Zivi.

Objavljeno 08.01.2008.

Preporucio/la igor

postovi su uglavnom uzimani sa drugih blogova. naziv posta je ujedno i link bloga sa kojeg je uzet

jel` treba objasniti sto ovi linkovi stoje ovdje? :)

linkove po vama dobrih blogova i postova saljite na ovaj mail
esad80@gmail.com


BROJAC NECEGA
137563

Powered by Blogger.ba